SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Ha megrendelést adtál le a webshopban, akkor vállaltad, hogy a megrendelt terméket átveszed, és a leadott megrendelés ellenértékét kifizeted. Kérlek ennek tudatában véglegesítsd rendelésed.

A csomagodat a FOXPOST csomagküldő szolgálat juttatja el hozzád. Kérheted a házhoz szállítást, vagy át is veheted a hozzád legközelebb eső csomagautomatában.

10 000 Ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN MINDEN ESETBENÁTVÁLLALJUK A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG FELÉT!

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

  • UTÁNVÉT:

az átvétel helyszínén bankkártyával, vagy készpénzzel tudod a csomagodat kifizetni, mely esetben a kiszállítás díja: 1500 +190 FT utánvét költség, azaz összesen: 1690 FT

  • fizethetsz előre utalással, ebben az esetben előre kifizeted a termékek árát, plusz a posta költséget, mely jelen esetben 1500 FT. Az összeget a következő bankszámlaszámra kell utalnod:

név: CSILLE RITA

számlaszám: 12025000-01724886-00100005     Raiffeisen Bank

közlemény: neved, címed, valamint a rendelést visszaigazoló e-mailben található rendelés száma.

CSOMAGAUTOMATÁBAN TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL

  • helyszínen csak bankkártyával tudsz fizetni, ez utánvételnek minősül, így a szállítás 800 + 200 FT utánvétel, azaz 1000 FT lesz, plusz a megrendelt terméked ára.
  • fizethetsz előre utalással, ez esetben nincs utánvételi díj, csak a szállítás díja, azaz 800 FT + plusz a megrendelt termékek ára. Az összeget a következő bankszámlaszámra kell utalnod:
  • név: CSILLE RITA
  • számlaszám: 120250000-01724886-00100005 Raiffeisen Bank
  • közlemény: neved, választott FOXPOST címe (pl.: Esztergom, TESCO), valamint a rendelést visszaigazoló e-mailben található rendelés száma.

A csomagodat várhatóan 1-3 munkanapon belül fogod megkapni, ha a csomagod az automatában van, e-mailt fogsz róla kapni, valamint megkapod az átvételi dátum határidejét. Érkezik egy nyitókód is, mely nyitni fogja a csomagod ajtaját. Használd hozzá az automatánál lévő kezelőfelületet.

VISSZAKÜLDÉS

Mivel higiéniai termékekről van szó, így felbontás után terméket visszaküldeni nem lehet. Ha esetleg olyan problémád van, hogy a terméknek esetleg jellegzetesen avas szaga, vagy nagyon furcsa, a megszokottól eltérő állaga van, akkor az info@borangyal.hu címen jelezd számomra légy szíves, és fel fogom venni a kapcsolatot veled.

A zavartalan kiszállítás érdekében, kérlek kövesd a lépéseket, és a csomagod mihamarabb célba ér!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A BIZALMAT ÉS A VÁSÁRLÁST!

ÉLVEZD A TERMÉKEK KÉNYEZTETŐ HATÁSÁT!