Kozmetikus

Ki is a Te bőrangyalod?

rita

 

   Ritának hívnak, Esztergomban élek. Jó néhány évet dolgoztam kozmetikusként, így lehetőségem volt megismerkedni a bőrápolás egyes területeivel és számos kozmetikummal. Nem volt nehéz rájönnöm arra, hogy aki nem ezt a szakmát tanulta, annak bizony gondot okoz a számára megfelelő termék kiválasztása. Így jutottam el arra a gondolatra, hogy bőrápolással kapcsolatos weboldalt fogok indítani.

 

   Szerkesztettem nektek egy KOZMETIKAI  KISOKOST, melyből hasznos ismereteket tudhattok meg a bőrötökkel, és annak ápolásával kapcsolatosan. Témakategóriákat hozok létre, benne szuper kozmetikumokkal. Igyekszem úgy kialakítani, hogy mindenki ráismerjen arra, hogy számára mi lesz a legmegfelelőbb. Egy dolgot ígérhetek, hogy nagy gondot fordítok a termékek kiválasztására, így ti csak szuper, jó minőségű termékekkel fogtok találkozni. Itt jegyzem meg, hogy az oldalt folyamatosan fejleszteni szeretném, ezért ha foglalkozol kozmetikumok készítésével, vagy forgalmazásával, és szeretnél velem együtt dolgozni, akkor légy szíves vedd fel velem a kapcsolatot itt. KATT!

 

Remélem nem okozok nektek csalódást, és jól fogjátok magatokat érezni a bőrápolás rejtelmeiben, és a kozmetikumok kényeztető birodalmában!

Üdvözlettel: Rita

Esztergom, 2017.03.01.