KI IS A TE BŐRANGYALOD?

Ritának hívnak, Esztergomban élek. Jó néhány éve dolgozom kozmetikusként, így lehetőségem volt megismerkedni a bőrápolás egyes területeivel és számos kozmetikummal. A kozmetikákban nagyobb hatóanyag tartalmú termékekkel dolgozunk, de ez nem azt jelenti, hogy otthon ne lehetne célzott és hatékony termékeket használni, ezzel is elősegítve az egészséges és szépítő bőrápolást. Az oldalon válogatott, a bőrünket károsító anyagoktól, és állatkísérletektől mentes termékek találhatóak, melyek használatával öröm lesz számodra a bőrápolás.
Témakategóriák vannak, melyek alkategóriákat tartalmaznak, felölelve a test egyes területeit.

Szerkesztettem Nektek egy KOZMETIKAI KISOKOST is, melyből hasznos ismereteket tudhattok meg a bőrötökkel, és annak ápolásával kapcsolatosan. Több fejezetből áll, a kozmetika nagyobb területeit érintve. Segítségetekre szolgál, hasznos tudástár, amit bármikor átolvasgathattok.

Imádom a munkámat, szeretem az embereket, és persze a kozmetikumok kellemesen friss illatát, és mesés hatásait. Tartsatok velem, barangoljuk át együtt ezt a hatalmas és izgalmas birodalmat! Tanulj és szépülj velem, segítségemmel váljál a bőröd szakértőjévé!

Üdvözlettel: Rita